fredag 2 augusti 2013

Läran om människosläktet.

Anthropologie. Äntligen fann jag en fysisk butik att besöka, inte bara nät drömma. Ett mindre exemplar, antagligen, med amerikanska mått mätt, men för mig en stor upplevelse.

Antropologi sägs vara läran om människosläktet och ja, butikskedjan sätter varje ton hos den kvinnliga delen av människosläktet, skulle jag tro.

Såg roliga, gulliga och fina saker, men kunde inte fördjupa mig i dessa, då tiden inte räckte till och sönernas tålamod för shopping var slut. Får jag chansen skall jag gå dit igen, ensam, och njuta av alla finurliga saker. Såg t ex små fat med Big Ben och Eiffeltornet på, men förstod inte syftet, tills jag vaknade i morse: Man ska ju förstås trä på sina ringar på tornen!

Hade gärna tagit kort i butiken, men är inte bekväm med att smygfota, inte ens när jag frågat om lov, tydligen. Så här kommer suddig bild från sönernas favorit. De tyckte det var en maffig älg, men den får inte fram sin storhet på fotot, tyvärr. Gillar musik i stora mängder, men sönernas butik, spelade så högt att vi inte hörde varandra!


1 kommentar:

Miss Marie sa...

Åh, sån ringhållare vill jag ha! Med Eiffeltornet! Yes! :) Har också sett att Anthropologie ska ha en ljusslinga med små isglassar, men den har de heller inte i EU-shopen, väldigt irriterande!